Restaurant - Hotel - Crypte - Wellness
Halve Reningestraat 1 - 8647 Reninge - Belgium
T +32 (0)57 40 07 71 - F +32 (0)57 40 11 27

NederlandsFrançaisEnglish
Home Events
Monday 21st of April 2014

Become a fan on ...

Facebook Group: 143742969653

Newsletter

E-mail:

First Name:

Last Name:


Events

Prestigieus Truffelmenu – Menu Prestige aux truffes

 

 

Waaier van gemarineerde sint-Jakobsvruchten met truffel van de hazelaar, bavarois van kreeft en parels van “Tuber Melanosporum” truffel

Carroussel de coquilles Saint-Jacques marinées et truffes de noisetier, bavarois de homard et perles de truffes “Tuber Melansoporum

 

–—

 

Tonnetje van polderaardappel met een truffelmousse,

grijze garnalen en een velouté van artisjok

Tonnelet de pommes de terre rempli d’une mousse de truffes,

crevettes grises et un velouté d’artichaut

 

–—

 

Gevulde rivierkreeftenkopjes “Alexandre Dumaine”

Op de wijze van Michel Vergnes de Brive–la-Gaillarde

Coffres d’écrevisses “Alexandre Dumaine”

à la façon de Michel Vergnes de Brive–la–Gaillarde

 

 

–—

 

Carpaccio van pieterman op een bedje verse deegwaren,

garnituur Melano de Sarladaise

Carpaccio de vive sur lit de pâtes fraîches, poireaux et garniture Melano de Sarladaise

 

–—

 

Tournedos van konijn gemarbreerd met truffel van de groene eik,

 ondergrondse groentjes in de wok en sausje Périgourdine

–—

Getruffeerde soufflé, crème brûlée, roomijs en sabayon

 –— 

Rabasse koffie met truffelversnaperingen

 

Menu à € 168,00 p.p.

Geselecteerde Wijnen - Vins sélectionnés à € 49,00 p.p 

ENKEL op RESERVATIE / UNIQUEMENT sur RESERVATION

Prestigieus Truffelmenu – Menu Prestige aux truffes

 

 

Waaier van gemarineerde sint-Jakobsvruchten met truffel van de hazelaar, bavarois van kreeft en parels van “Tuber Melanosporum” truffel

Carroussel de coquilles Saint-Jacques marinées et truffes de noisetier, bavarois de homard et perles de truffes “Tuber Melansoporum

 

–—

 

Tonnetje van polderaardappel met een truffelmousse,

grijze garnalen en een velouté van artisjok

Tonnelet de pommes de terre rempli d’une mousse de truffes,

crevettes grises et un velouté d’artichaut

 

–—

 

Gevulde rivierkreeftenkopjes “Alexandre Dumaine”

Op de wijze van Michel Vergnes de Brive–la-Gaillarde

Coffres d’écrevisses “Alexandre Dumaine”

à la façon de Michel Vergnes de Brive–la–Gaillarde

 

–—

 

Carpaccio van pieterman op een bedje verse deegwaren,

garnituur Melano de Sarladaise

Carpaccio de vive sur lit de pâtes fraîches, poireaux et garniture Melano de Sarladaise

 

–—

 

Tournedos van konijn gemarbreerd met truffel van de groene eik,

 ondergrondse groentjes in de wok en sausje Périgourdine

Tournedos de lapin marbré de truffes de chêne vert,

légumes racines cuits en wok et petite sauce Périgourdine

 

–—

 

Getruffeerde soufflé, crème brûlée, roomijs en sabayon

Soufflé, crème brûlée, glace et sabayon aux truffes

 

–—

 

Rabasse koffie met truffelversnaperingen

Café Rabasse et mignardises aux truffes

 

Menu à € 168,00 p.p.

Geselecteerde Wijnen - Vins sélectionnés à € 49,00 p.p

  

                                   Culinaire Zondag en Maandag

Elke zondag en maandag in 2014 (niet geldig op vooravond van feestdagen)

Overnachting  € 30 p.p.

Incl. Welkomstdrankje,  Vrij gebruik van overdekt zwembad, whirlpool, sauna.

( geldig voor alle kamertypes volgens beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet met bubbels ( € 20 p.p.)

 

IN COMBINATIE MET EEN GASTRONOMISCH DINER

Keuze uit:

  • € 65 p.p.   Menu Découverte ( 4 gangendiner)

( € 120 p.p.  inclusief apero, aangepaste wijnen, water,  koffie of thee)

  • € 105 p.p. Menu ’t Convent ( 6 gangendiner)

(€ 176 p.p. inclusief apero, aangepaste wijnen, water, koffie of thee)

Niet cumuleerbaar met andere voordeelacties of bons