Restaurant - Hotel - Crypte - Wellness
Halve Reningestraat 1 - 8647 Reninge - Belgium
T +32 (0)57 40 07 71 - F +32 (0)57 40 11 27

NederlandsFrançaisEnglish
Home Info
Wednesday 16th of April 2014

Become a fan on ...

Facebook Group: 143742969653

Newsletter

E-mail:

First Name:

Last Name:


Info

rudy-de-volder-01

Na een succesvolle carrière van 30 jaar, introduceren Rudi en Sonja vol trots de nieuwe jeugd.
Samen met Sharon & Sébastien wordt de toekomst van ’t Convent verzekerd !

Sharon De Volder
, dochter en gastvrouw, zal samen met Maître Noël en haar zaalpersoneel zorgen voor de ontvangst en streven naar een perfecte service.
Sébastien Ververken, chef en vriend van Sharon, zal samen met het keukenteam de gasten verleiden met creatieve en vernieuwende gerechten.


Palmares Chef Rudi De Volder

1978 Eerste prijs wisselbeker ‘Charles Vanhove’
1978 Tweede prijs ‘Louis Devos’
1979 't Convent
1981 Eerste prijs Beste Juniorkok Middenstandsopleiding ‘Prijs Paul Kerckhof’
1981 ‘Maître Sommelier des vins de France Sopexa’
1982 Tweede prijs Beste Kok van België ‘Prosper Montagne’
1991 Eerste Belg in ‘La Confrérie des Truffes Noire du Périgord et Tricastin’
1991 ‘Toque Blanche’ van de 33 meesterkoks van België
1992 Grootmeester in de Orde van de Paardenvisser’
1993 1 Michelin ster
1994 Lid ‘Alliance Gastronomique Néerlandaise’
1994 Stichter van ‘La Confrérie des Truffes Noires’ in België
2000 Lid ‘Culinaire Saisonnier’
2002 Lid ‘Les Disciples d’Auguste Escoffier’ Benelux
2007 Lid ‘Academia Del Tartufo Urbani’

 


  • 't Convent

  • Halve Reningestraat 1, 8647 Reninge - T +32 (0)57 40 07 71 - F +32 (0)57 40 11 27
    e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. - website: www.tconvent.be
    e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. - website: www.aqua-lo.be
    Bank : IBAN BE 98 464-8242421-93 ~ BIC : KREDBEBB
    Banque France: FR 76 1562 9026 91 - Compte: 000-61305845-77
    BTW-TVA BE 0418.454.436 RPR Veurne

    Helihaven coördinaten:  N   50° '56 "10 E 002° '45 "46