Restaurant - Hotel - Crypte - Wellness
Halve Reningestraat 1 - 8647 Reninge - Belgium
T +32 (0)57 40 07 71 - F +32 (0)57 40 11 27

NederlandsFrançaisEnglish
Home Menu Hoofdgerechten
Friday 25th of April 2014

Become a fan on ...

Facebook Group: 143742969653

Newsletter

E-mail:

First Name:

Last Name:


Hoofdgerechten PDF Afdrukken E-mailadres

Vleesgerechten

    

Tournedos van lamsschouder, wokgroenten met bospaddestoelen,

mousse van broccoli en bloemkool, kasteelaardappelen, sausje met Conventse landwijn

€ 29.00 

–—

Gemarineerde eendenborstfilet met sinaasappel Bigarrade,

zuur-zoete saus met Grand Marnier

€ 32.00 

–—

Noord franse nestduif, duinasperges « Marc Deswarte », Madeira saus

€ 37.00 

–—

Emincé van kalfszwezerik en kalfsnier, « Archiduc » saus met dragon

€ 39.00

–—

Lamsschenkel, wokgroentjes, Parijs paddestoelen, kasteelaardappelen, portosaus

 € 31.00

–—

Europese Conventie :

Vlaamse varkensmaag en darm, Franse paddestoelen, Italiaanse deegwaren,

Hollands tarwegrassap 

 € 36.00

Visgerechten

Witte duinasperges «  Marc Deswarte » met

 gravlax van wilde Schotse zalm op Vlaamse wijze 

€ 29.00

–—

Carpaccio van grietbot en Noorse kreeft, verse deegwaren met tuinkruiden,

 botersausje met bieslook

€ 37.00

–—

Moot van tarbot op de wijze van « Eddy Van Maele » ,
room van Polderaardappel en zurkel, roomsausje met Noilly Prat

  € 42.00

–— 

Kreeft à l’Américain of Palestine met Basmati rijst

€ 48.00