Tconvent.be

Be convendant

Bitcoin broker Bitvavo

Bitcoins kopen is iets waar steeds meer Nederlanders interesse in hebben. Logisch, want de digitale munt is sinds begin 2017 enorm in waarde gestegen.

Op het terras, op kantoor, in de supermarkt: iedereen heeft het ineens over de bitcoin en andere cryptomunten. Als anderen hun inleg drie, vier, vijf of misschien wel tien keer zoveel waard hebben zien worden, dan is het logisch dat je ook wilt profiteren van de hype.

Pas alleen wel op. De waarde van digitale munten schommelt flink. Daarom is het erg risicovol om grote bedragen in bitcoin te stoppen. Doe het alleen met geld dat je wel kunt missen.

Als je hebt bedacht welk bedrag je wilt investeren, is het tijd voor de volgende stap: hoe kom je aan bitcoin? Dat is minder ingewikkeld dan je misschien denkt. Je moet weten waar je bitcoin koopt, hoe je de digitale munten opslaat en hoe je dat zo veilig mogelijk doet.

Bitcoin broker Bitvavo

Bitvavo exchange is een betrouwbare en goede uitkomst wanneer het kopen van crypto voor jou op het eerste gezicht wat lastig lijkt. Registreren is zo gedaan en je kan direct met euro’s je cryptovaluta aankopen. Er is geen minimum instapbedrag benodigd dus je kan al met het wisselgeld van de bakker beginnen.

Bitvavo is een nieuwe Nederlandse broker en heeft eind 2017 de deuren geopend. De broker richt zich vooral op eenvoud en zorgt ervoor dat men gemakkelijk cryptocurrency kan kopen. De website en het portaal zien er modern uit en werk dankzij de gebruiksvriendelijke interface erg gemakkelijk en intuïtief.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich enkel op Europese klanten. In tegenstelling tot de meeste Nederlandse brokers heeft Bitvavo een ruim assortiment aan verschillende cryptocurrencies en zal dit in de toekomst uitgebreid worden met meer nieuwe crypto’s