Tconvent.be

Be convendant

Windows 10 licentie

Goedkoop een Windows 10 licentie aanschaffen? Ga dan vandaag nog naar Gamekeydiscounter.nl! Windows 10 is het nieuwste en meest populaire besturingssyteem van Microsoft. Door alleen een licentie te kopen kun je veel besparen.

Vooral als je een nieuwe laptop of computer hebt en je wilt graag Windows 10 installeren. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is een geldige Windows 10 key of licentie. Het wachten op een te dure dvd is daarmee direct verleden tijd!

Het is namelijk met een Windows 10 licentie mogelijk om simpel een eigen installatie dvd of USB te maken met de officiële Windows 10 tool. Deze tool is gratis te verkrijgen via de officiële website van Microsoft en ook nog eens erg simpel in gebruik.

Hoe gaat het verder na het ontvangen van de licentie?

Wanneer je de licentie makkelijk in je mailbox hebt ontvangen kun je eigenlijk direct aan de slag met het installeren van Windows 10. Na de bestelling heb je de licentie binnen 5 minuten ontvangen. Door enkel de licentiecode te kopen via Gamekeydiscounter.nl kun je al zo tientallen euro’s besparen.

De keys die je ontvangt zijn zowel 32 of 64 bit en kunnen dus voor beide installaties gebruikt worden. Daarna installeer je via een installatie dvd of usb Windows 10, vul je jouw persoonlijke licentiecode in en je hebt Windows 10 op je computer of laptop staan. Zo simpel is het! Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog Gamekeydiscounter.nl.