Tconvent.be

Be convendant

Wanneer trek je nette schoenen mannen aan?

Nette schoenen mannen nodig? Strak in het pak en met een paar shiny, nette herenschoenen maak je een clever entree bij elke business meeting. Maar ook op een gala, feestje of meer informele gathering zijn nette herenschoenen op zijn plaats. In de shop hebben we een uiteenlopend aanbod: met ronde of meer puntige neuzen, gitzwart of in mooie bruintinten, met een dun vetertje of als instapper.

Allemaal met een deftige uitstraling en van de beste kwaliteit leer – die lekker opgepoetst mag worden. Bij het ene paar zie je het authentieke vakmanschap, een ander paar nette herenschoenen is juist minimalistisch vormgegeven. Het is maar net welke schoen bij je past

Waar kan ik het beste nette schoenen kopen?

Huykman & Duyvestein zijn schoenmakers sinds 1781. Onze handgemaakte schoenen voor mannen zijn comfortabel en duurzaam. Wij offeren kwaliteit niet op voor stijl, omdat beide even belangrijk zijn voor ons. Huykman & Duyvestein gelooft dat originals modern kunnen zijn, klassiek edgy kan zijn en minimalistisch is stijlvol. Huykman & Duyvestein schoenen zijn schoenen met urban comfort voor het dagelijks leven.

Het bijzondere van Huykman & Duyvenstein is dat alles met de handgemaakt is. De productie van onze handgemaakte schoenen vindt plaats in Europa. Wij zorgen niet alleen voor eerlijke lonen en sociale voorzieningen voor onze schoenmakers, maar ook voor een veilige en positieve werkomgeving.