Tconvent.be

Be convendant

Tekst graveren horloge

Tekst graveren horloge? Wil je een sieraad of horloge persoonlijk en uniek maken met je eigen tekst en met bijvoorbeeld een ♥ of ∞ symbool? Mogelijk omdat je een echt verrassend of persoonlijk cadeau wilt geven of omdat het sieraad bedoeld is voor een speciale gelegenheid?

Laat het dan door ons graveren. Als graveerspecialist kiezen wij voor het computergestuurd graveren van goud, zilver en staal. Gravures zijn daarbij dieper en dus veel langer zichtbaar. Wij gebruiken de meest sterke diamantsoort voor de hoogste kwaliteit en het beste afwerkingsniveau. En omdat wij het leuk vinden dat jij een ander of jezelf op unieke wijze laat verrassen, kost het graveren van de 1e regel helemaal niets. Wij doen het graag voor je!

Mogelijkheden

Omdat wij alles zelf graveren door middel van een lasertechniek zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf lettertypes en verschillende designs kiezen. Heeft u een speciale wens? Neem eerst contact met ons op wat u wilt zodat wij u kunnen helpen hierin. Wij zullen tot het uiterste gaan om het al zo unieke houten horloge, nog persoonlijker voor u te maken. Kijk daarvoor op onze contactpagina. De leesbaarheid van het laseren is afhankelijk van de houtsoort. Zo is het op een lichte houtsoort als Eikenhout en Bamboo gemakkelijker leesbaar dan op donkere houtsoorten zoals Ebbenhout. Beide is in het licht zonder problemen leesbaar.

Standaard graveren wij in het lettertype Calibri Bold. Dit zorgt voor een goede leesbaarheid op het horloge. Wilt u een ander lettertype, dan kunt u dit aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingen veld. Zorg ervoor dat uw lettertype niet te dun is, anders gaat dit ten koste van de leesbaarheid. Wij zullen bij een te dun lettertype altijd eerst contact met u opnemen over de mogelijkheden. Dus geef vooral uw wensen aan. M.b.t. icoontjes als een hartje kunt u dit ook aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingen veld. Dit is geen enkel probleem.