Tconvent.be

Be convendant

Ondergoed kopen

Het is echt waar wat ze zeggen: je voelt je zo veel beter als je mooi ondergoed draagt. Niet alleen omdat alles mooi op z’n plek blijft zitten of omdat je door een vulling of stretch nog mooiere vormen krijgt in je kleding.

Maar ook omdat je je door een mooi ondergoedsetje extreem vrouwelijk en sexy kunt voelen. En omdat jij alleen (en goed, misschien ook je partner, de mazzelaar) weet dat je onder je kleding iets bijzonders verstopt hebt zitten, geeft dat een extra boost. En dat straal je uit, zo simpel is het.

Maar ondergoed voor dames heeft natuurlijk ook praktische kanten. Een goede ondersteuning is namelijk noodzakelijk als je veel beweegt. En ook voor de avond en de nacht is er ondergoed voor dames

Online ondergoed kopen

Alle vrouwen zijn anders, vandaar ons enorme aanbod van ondergoed voor dames. We hebben elegante setjes van de allerbeste high-end designer brands, maar ook stevige sport bh-‘s, satijnen neglig├ęs, kanten hipsters, soepele speelpakjes, degelijke nachtjaponnen en lazy pyjamabroeken.

Er zijn uiteenlopende soorten bh’s: in triangelmodel zonder padding, maar ook resultaatgerichte push-ups en strapless varianten voor onder je spannende jurk met blote schouders. En ook het aanbod onderbroeken is enorm en ondergoed kopen doe je dan ook alleen bij Ten Cate.